Betrouwbaar

Op ons kan u rekenen. We maken nauwkeurig de planning op en brengen u ervan op de hoogte. U bent steeds welkom tijdens de interventies en ontvangt nadien een uitgebreid verslag van de uitgevoerde taken.

Accuraat

Onze technici evalueren elk detail, de strikte takenlijst laat niets aan het toeval over. We hebben de vereiste kennis in huis en weten gepast te reageren op elke situatie. Regelmatige opleidingen en ervaringsuitwisselingen maken van elke technicus een betere voor morgen. 

Bedrijfszeker

De installaties in ons beheer moeten goed en veilig functioneren. We zorgen voor preventieve maatregelen, nauwgezette monitoring, een snelle diagnose bij storingen, korte leveringstermijnen van wisselstukken en een flexibele interventieplanning.

Slimme fonteinen, waterpartijen

Slimme Technologie

De slimme technologie heeft tot doel om menselijke tussenkomsten tot een minimum te beperken en deze tussenkomsten efficiƫnt te laten gebeuren.

We gebruiken slimme technologie om 

  • de status van de installaties beter in te schatten
  • eenvoudige ingrepen te vermijden
  • processen te automatiseren
  • energie en middelen efficiĆ«nter in te zetten
Slimme fontein overal te volgen en bestuurbaar

Overal te volgen

Onze internetmodule, Aquafontal.net die uw installatie om het even waar volgbaar en bestuurbaar maakt is een echte meerwaarde voor de beheerder. Via deze tool kan u de status van de fontein in real time volgen, de pompen en verlichting aansturen, programmeren en de werkingskalender van de installatie bepalen. Een must voor wie technologie hoog aanschrijft.