Betrouwbaar

Op ons kan u rekenen. We maken nauwkeurig de planning op en brengen u ervan op de hoogte. U bent steeds welkom tijdens de interventies en ontvangt nadien een uitgebreid verslag van de uitgevoerde taken.

Accuraat

Onze technici evalueren elk detail, de strikte takenlijst laat niets aan het toeval over. We hebben de vereiste kennis in huis en weten gepast te reageren op elke situatie. Regelmatige opleidingen en ervaringsuitwisselingen maken van elke technicus een betere voor morgen. 

Bedrijfszeker

De installaties in ons beheer moeten goed en veilig functioneren. We zorgen voor preventieve maatregelen, nauwgezette monitoring, een snelle diagnose bij storingen, korte leveringstermijnen van wisselstukken en een flexibele interventieplanning.

Team van onderhoudstechniekers

Team van onderhoudstechniekers

Ons team bestaat uit elektriciens, lassers, ingenieurs, poetsers, magazijnier, zaakvoerders, handlangers, pijpfitters, technici. Dankzij onze jaren ervaring in het ontwerp, bouw en onderhoud van waterpartijen brengen we elk project tot een goed einde.

Preventieve Onderhoudswerken

Preventieve Onderhoudswerken

Preventief onderhoud is nodig om schade aan de fontein te voorkomen en om ervoor te zorgen dat de waterpartij proper blijven

Maandelijks gaan we langs bij de waterpartijen om de filters te reinigen, de pompen na te kijken, controle van alle technische toestellen, de doseerproducten aan te vullen, de velden te reinigen, controle waterkwaliteit.

 

Curatieve ingrepen

Curatieve ingrepen

Als er toch problemen zijn, proberen we die zo snel mogelijk op te lossen. We hebben een team van experts die gespecialiseerd zijn in het oplossen van technische storingen. Zij kijken de pompen na, herstellen de ledverlichting, lossen problemen met de waterbehandeling op.