Betrouwbaar

Op ons kan u rekenen. We maken nauwkeurig de planning op en brengen u ervan op de hoogte. U bent steeds welkom tijdens de interventies en ontvangt nadien een uitgebreid verslag van de uitgevoerde taken.

Accuraat

Onze technici evalueren elk detail, de strikte takenlijst laat niets aan het toeval over. We hebben de vereiste kennis in huis en weten gepast te reageren op elke situatie. Regelmatige opleidingen en ervaringsuitwisselingen maken van elke technicus een betere voor morgen. 

Bedrijfszeker

Want daar draait het om. De installaties in ons beheer moeten goed en veilig functioneren. We zorgen voor preventieve maatregelen, nauwgezette monitoring, een snelle diagnose bij storingen, korte leveringstermijnen van wisselstukken en een flexibele interventieplanning.

Schema fontein

Slimme fonteinen

De slimme technologie heeft tot doel om menselijke tussenkomsten tot een minimum te beperken en deze tussenkomsten efficiënt te laten gebeuren.

We gebruiken slimme technologie om 

  • de status van de installaties beter in te schatten
  • eenvoudige ingrepen te vermijden
  • processen te automatiseren
  • energie en middelen efficiënter in te zetten
Aquafontal.net

Aquafontal.net

Deze internetmodule die uw installatie om het even waar volgbaar en bestuurbaar maakt is een echte meerwaarde voor de beheerder. Via deze tool kan u de status van de fontein in real time volgen, de pompen en verlichting aansturen, programmeren en de werkingskalender van de installatie bepalen. Een must voor wie technologie hoog aanschrijft.

"Dank voor de schitterende samenwerking, fantastische uitvoering en zeer mooi resultaat!" Kris Van Duyse, eerste schepen gemeente Stekene

Contacteer ons voor uw project